زمان بندی دقیق دعوت به کار پذیرفته شدگان آزمون پادجم اعلام شد

زمان بندی دقیق دعوت به کار پذیرفته شدگان آزمون پادجم اعلام شد
به گزارش روابط عمومی پادجم؛ مهندس جعفری فر، مدیرعامل محترم توسعه پلیمر پادجم در خصوص دعوت بکار از پذیرفته شدگان آزمون این شرکت گفت: 
یکی از دغدغه های پذیرفته شدگان آزمون عدم اطلاع از زمان دقیق دعوت به کار  در شرکت پادجم بود که خوشبختانه  درباره این مهم تصمیم گیری نهایی صورت گرفت و امید داریم با همت و تلاش مهندسان زحمت کش شرکت و با حضور نیروهای تازه نفس بیش از همیشه در مسیر رشد و پیشرفت پروژه گام برداریم.
مهندس جعفری فر با اشاره به دعوت به کار بیش از 50 نفر از پذیرفته شدگان در فروردین ماه گفت: از ابتدای مهر ماه نیز ۱۱ نفر دیگر در رشته های it ، مهندسی مواد، HSE،مهندسی ایمنی و بازرسی فنی و صنایع در مجتمع شرکت توسعه پلیمر پادجم مشغول بکار می شوند.
مدیرعامل پادجم در ادامه افزود : همچنین ۶۶نفر نیز به تدریج تا انتهای سال جاری و مابقی نفرات متناسب با  پیشرفت پروژه در رشته های مهندسی شیمی و کاردانی تا پایان اردیبهشت ماه سال اینده دعوت بکار خواهند شد.
۱۱ مهر ۱۳۹۸ ۱۰:۱۲
تعداد بازدید : ۲,۲۴۷
کد خبر : ۳۸