مدیر عامل و اعضا هیأت مدیره شرکت پتروشیمی جم از مراحل پیشرفت پروژه ABS/Rubber در سایت عسلویه بازدید و با مدیران این شرکت به گفتگو نشستند.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه پلیمر پاد جم در روز سه شنبه مورخ 14/08/98 مدیر عامل و اعضا هیأت مدیره شرکت پتروشیمی جم از مراحل پیشرفت پروژه ABS/Rubber در سایت عسلویه بازدید و با مدیران این شرکت به گفتگو نشستند.
در این نشست آخرین وضعیت پیشرفت پروژه در مهر و آبان ماه، در بخش های مختلف مهندسی، اجرا و خرید کالاهای پروژه توسط مدیرعامل شرکت آقای مهندس داود جعفری فر ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بنا بر گزارش، در طی ماه گذشته تعداد قابل توجهی از تجهیزات کالای پروژه از گمرکات کشور ترخیص و وارد سایت گردید و همچنین تعدادی از تجهیزات ساخته شده آماده حمل نیز، از کارخانه سازندگان داخلی و خارجی به سمت سایت پروژه در حال ارسال می باشد.
بنا برگزارش پیشرفت اجرایی پروژه 3 درصدی، از ابتدای مهر ماه تا 15 آبان ماه محقق گردیده است وپیش بینی می شود تا آخر آبان ماه نیز، پیشرفت اجرایی 5 /2 درصدی با همت و تلاش کلیه تیم پروژه به ثبت برسد.




